diumenge, 2 de febrer de 2014

Treball creatiu: Novel.la de cavalleria

Novel.la de cavalleria:

En aquells temps bel·lics hi havia moltes lluites per terres i castells que tot el món volia, hi havia que tindre les millors cavalleries i escuders que els demes, s'esdevinguè que un gran rei, molt noble i amb molt de poder que volia retirar a les seues tropes que estaven lluitant en unes terres que estaven molt lluntnyanes i estava posant en perill als seus cavallers, i cavalls.
Per aixó va manar a un dels seus millors escuders amb el millor cavall per a que informi que se retiren i tornena les sues terres.
Al dìa seguent el escuderva marchar tant de matí  que encara no havia eixit el sol, va partir cavalgant hacia terres forasteres, el rumor volava per tots els racons de queun escuder anava cavalgant per a aavisara les tropes. 
El escuder cridava molt la atenciòperque anava a soles i feia algunes paradetes per a donarli de minjar al cavall una mica de pà que portava en una cesta de palla.
El escuder es va endinsar en unes terres amb un altre rei mes poderos que el seu i molt mes ric. El rei va planejar posarli una trampa que seria molt dificil que puguera escaparse. El rei va manar als seus esclaus a que ficaran un rastre de mintjar al cavall per a que s'enquivocarade camí  i que mai pugera arrivara avisar a les tropes.
El rei  va conseguir va fer que el cavall se isquera de el camí i anara a un altre que no era el correcte, els esclaus van fer un forat al sol amb les mides de que cabera un cavall i un home, i asi lo van fer, el cavall va caure per el forat el raere va caure el escuder. El rei va aprovechar aquesta ocasio per a rodejar a els cavallers i fer sen amb el poder de les terres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.