dilluns, 17 de febrer de 2014

Ultimes Setmanes

Dilluns: En primer lloc el professor Toni ens va donar les notes del treball d´investigació i tambe ens va dir algunes equivocacions i creatius que van tenir que pujar al blog, les notes no van ser males en la meua postura i vaig aprobar eixe treball. Mes tard digé que a lo mitjor faria com un especie de concurs de tot bachiller i la recompensa se donaria en la 3ª Avaluació.

Dimecres: Aquest día Toni ens va donar la Fitxa 4 - La Coherència - L´estructura Del Tema. On principalment explicaba els tipus que hi ha que son: Narratiu (Lineal, Circular, Encadenada, Fragmentària, Accions paral·leles, Salt enrere i Salt en avent), Descriptiu ( De més general a més concret, De dalt a baix, D´esquerra a dreta, De davant cap arrere i De fora cap a dins), Expositiu ( Pregunta/Resposta, Problema/Solució, Causa/Consequència, Comparació, Sequència, Classificació i Descripció o Defnició), Argumentatiu (Inductiva, Deductiva,  Enquadrada, Paral·lela, Dialèctica, Succesiva i Cercles Concèntrics), Instructiu ( Amb criteris lògics i amb criteris temporals) i per ultim Conversacional ( Pregunta/Resposta, Exposició/Valoració, Estil dirrecte e indirecte i indirecte lliure, Nom del personatge e intervenció). 

Dijous: Vam terminar els textos que vam a comenzar el Dimecres i també vam comenzar a fer un text per a que aprengerem com faria l´examen. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.