dilluns, 17 de febrer de 2014

Ultims dies abans de l'examen

Dilluns: El primer que va fer el professor Toni fou donar-nos les notes del treball d'investigació i els creatius que vam pujar al blog fa unes setmanes, També vam corregir alguns treballs dels companys de clase i ens va dir que podiem votar el millor treball tant d'investigació com el creatiu al blog de primerdebat. Mes tard digué podria ser que faria com un tipus de concurs de tot batxiller i donaria una recompensa que se donaria en la seguent avaluació.

Dimecres: Aquest día Toni ens va donar una altra fitxa; la Fitxa 4 - La Coherència - L'estructura Del Tema. On principalment explicava els tipus que hi ha :Narratiu, Descriptiu, Expositiu, Argumentatiu, Instructiu i per ultim Conversacional.
A més, vam veure les diferents parts en la que es dividen, el tipus d’estructura que tenen i les característiques del text. Per ultim vam fer l’exercici 1 que tractaba de dir el tipus de text que era, argumentatiu...
Dijous: Vam terminar els textos que vam a comenzar el Dimecres i també vam comenzarfer uns últims fitxes d’exercicis de coherencia per a que pugerem identificar les característiques d’un text de cara a l’examen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.