dilluns, 24 de febrer de 2014

Una setmana rara i plena d'angoixaEstem fins al coll d'examens i no donem a l'abast amb tant que estudiar pero hi estic segur de que tot esforç te la seva recompensa, una setmana més vaig a comentar la setmana un tant cambiada perque alguns companys estaven fent el A2 d'anglés i no acudiren a algunes classes.

Dilluns día 17 varem fer alguns exercicis de la fitxa d'un dossier que ens va repartir Toni, sobre uns textos y teniem que "desfer-los" per tal de ajudarmos a vore el contingut del text i a més practicar per a l'examen.

Dimecres día 19 no hi va haver classe, ja que ens varem anar a l'universitat, en el meu cas vaig anar a l'universitat d'esports del campus de Blasco Ibañez, tot alló era impresionant, amb uns pavellons enormes que pareixien estadis de fútbol, pistes de tenis, camps de futbol...va estar molt divertit y interessant.

Dijous día 20 alguns varem estar treballant la fitxa per tal de aclarirse més amb els textos, en la meua opinió i fincant-me en el lloc de Toni va ser una clase molt dura i difícil d'aguantar ja que no callávem. Alguns estaven estudiant els exámens "d'angoixa máxima" i realment son setmanes matadores amb dificultad per als alumnes i per als professors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.