dilluns, 3 de març de 2014

Ara sí, examen

Aquesta setmana, les classes de valencià començaren el dimecres, perque dilluns la meitat de la classe es va ir d’excussiò a la neu, y la resta va preferir quedar-se a casa con el fi de estudiar i fer coses per adelantar feïna, ja que aquesta setmana teníem alguns examens importants i debíem preparar-les bé.


Dimecres van estar corregint, practicant i fent exercicis de la fitxa 5 de la coherencia, per agafar pràctica de cara al control. Toni va explicar els conectors de contrast: però, en canvi, tanmateix, mentre que, a diferencia de, per contra, al contrari... I les connectors de canvi de tema: quant a, per que fa a, si observem, en relació amb, passem ara a...
Amb aquestos connectos teníem que completar un text per a que tinguera sentit i coherencia. Tambè teniem que redactar per escrit o oralment un text amb una estructura de comparació-contrast sobre els llibres en paper i els digitals. Comentant els avantatges i els inconvenients.

Dijous vam dedicar la classe a fer, entre tots, el model de prova de l’examen que ànavem a fer el pròxim dilluns, però erem molt pocs a classe ja que el grup del tecnològic s’havia anat de visita a la Universitat Politècnica de Valencia (UPV).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.