diumenge, 2 de març de 2014

Últim esforç cap al final de l'avaluació

Aquesta setmana ha sigut bastant tranquil·la, més o menys com l'anterior. Com va passar abans, tan sols hem tingut un únic dia amb tota la classe a valencià, el dimecres. Per a començar, el dilluns només vam vindre tres, doncs no vam fer molt. El dimarts els del tecnològic vam anar a fer una visita a la Universitat Politècnica de València, on vam veure moltes coses interessants. Tan sols vam poder fer classe normal al dimecres, on només vam veure un xicotet resum sobre el que aniríem a fer a l'exam. El que vam donar a classe van ser els tipus de estructures que pot adoptar el text expositiu, i son:
1. descripció/enumeració. Consisteix en presentar una frase amb la explicació del tema i una llista sobre els seues característiques.
2.  seqüència temporal. La informació s'organitza en ordre temporal, és a dir, les dades o els fets s'exposen en ordre cronològic.
3. causa-conseqüència. El tema es presenta com un fet i, a continuació, les causes que l'han provocat.
4. comparació/contrast. Es presenten dos temes, per a que a continuació, es faça una comparació dels dos.
Apart d'aixó, també hem fet alguns exercicis. L'últim que vam donar foren dues activitats sobre l'estrutura del text expositiu. El primer exercici consistía en veure quales eren les característiques que que diferencien a les abelles de les vespes, i completar els buits del text amb connectors de contrast i de canvi de tema. La segona activitat tractava sobre preparar un text on hi havia de explicar els avantatges i els inconvenients dels llibres de paper sobre els llibres digitals.
Tornant arrere, aquesta setmana es molt important, ja que és l'ultima que tenim abans del fi de l'avaluació, així que haurem de aprofitar-la per a l'últim exam que ens queda, ja que no ens queden moltes oportunitats per a aprovar l'asignatura cap al fi del curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.