diumenge, 2 de març de 2014

Últim examen

En esta setmana no hi ha molt que comptar ja que Dilluns i Dimarts diverses persones de la classe vam estar d'excursió en Valdelinares esquiant i la resta de la classe la majoria es van quedar a casa sense anar a classe. 

També el Dijous els del batxiller tecnològic van tindre excursió a la universitat llavors només érem 10 o així en classe.

A la classe del Dimecres jo no vaig anar ja que estava molt cansada de la neu però els meus companys m'han dit que la classe es resumix en açó:

Descripció/Enumeració: Consisteix a presentar una frase introductòria i una llista depropietats que descriuen un objecte o idea.
Seqüencia temporal:consisteix en organitzar l'informació en ordre temporal, es a dir, en ordre cronológic, tal com s'esdevenen en el temps.
Causa/Conseqüencia: consisteix a presentar un fet i després la causa oles causes que l'han provocat.
Comparació/Contrast: consisteix en una introducció que presenta dos objectes i una descripció dels dos objectes comparats. 

Hui toca preparar-se per a l'examen de Valencià de matí i una bona forma de fer-ho és amb el simulacre que vam fer el Dijous en classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.