divendres, 11 d’abril de 2014

Continuem amb l' oració composta

Aquest dilluns continuem amb la practica de sintaxi de l'oració composta, el professor ens va repartir una fotocòpia en què hi havia un text amb una sèrie d'oracions subordinades en las que haviem paraules claus, calia dir si era una subordina Substantiva, Adjectiva o Adverbial i de que tipus era l'adverbial.

 El següent dia de classe continuem amb la fotocòpia repartida en classe, en la part darrere del full hi havia més exercicis d'oracions subordinades, esta vegada consistia a detectar la proposició subordinada i el seu nexe la majoria
d'elles eren Adverbials.
El dijous vam fer una simulació d'examen de sintaxi amb apunts, hi havia una pregunta amb unes oracions substantives i calia dir que tipus de funció eren.
Un altre exercici, calia fer frases que tingueren sentit amb una sèrie de nexes d'oracions Adverbials,el tercer exercici eren oracions subordinades calia identificar el seu nexe i dir de que tipus era l'oració.

L'exercici quart era oracions de relatiu el nexe del qual estava posat malament i calia corregir-ho. L'exercici cinc era un fragment en Castellà i calia traduir-ho al Valencià utilitzant els nexes de l'oració composta la majoria d'oracions Adverbials. Després l'examen va ser corregit a classe.

En la meaua opinió  vaig veure l'examen un poc difícil ja que és molt complicat utilitzar els nexes corresponents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.