diumenge, 13 d’abril de 2014

Intrigat per acabar el llibre

maria rosa-angel guimera-9788496970564Ja fa temps que no he escrit al bloc, perquè pensaba que es podía fer fins els dillunços inclosos però ja va dir Toni que aquest trimestre sols es podía fins al diumenge. Desde la segona avaluacio fa que no he escrit al bloc, i estic que em pujo per les parets perquè ja tenia moltes ganes d'escriure.

Aquestes últimes dues setmanes hem fet moltes coses a les clases de valencià: la primera haviem començat el llibre de lectura d'aquesta avaluaciò el qual s'anomena ''Maria Rosa'', hem llegit a classe les primeres cuaranta pàgines les quals han estat molt entretingudes i estaven començant a enganchar als companys de la clase, hem estat eixint davant tota la classe i  Toni gravant-nos i pense que ha estat molt bè perquè ha sigut una lectura molt fluida. I els últims dies de classe em estat repasant la sintaxis de les oracions compostes perquè desprès de vacançes de Pasqua tenim el primer examen en el que conta tres punts de la nota final i l'últim dia que va ser dijous ens va fer Toni un simulacre d'examen per a vore com anavem i per a poguer vore el nivell que teníem i possar-ho segons qual era el nostre fort. Ens va comentar de poguer possar el full dels nexes el dia del control per a poder veure-ho però si el deixava els exercicis seríen més difícils, alfinal vam quedar en que els estudiariem i l'examen no el possaria tan difícil.
Ja deixe d'escriure perquè em queda molt poc per acabar el llibre i estic molt intigrat. Molt bona sort per a l'examen  del llibre a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.