diumenge, 13 d’abril de 2014

Setmana de lectura i vacances

Com que ja han passat dues setmanes des de la primera entrada al blog, ja cal fer-hi l'entrada que resuma les últimes dues setmanes, les quals ens ha donat temps per a fer molts coses.
Els primers dies vam começar a treballar una cosa una mica complicada; les oracions compostes, però abans de començar-les a treballar a fons vam començar a llegir en clase el llibre d'aquesta tercera avaluació, ''Maria Rosa'' d'Àngel Guimerà. El llibre està estructurat en tres actes, i nosaltres vam llegir el primer a classe, representant-lo per a la resta dels companys. Durant eixos tres dies vam coneixer als personatjes de l'obra.
Durant els últims dies vam treballar a fons les oracions compostes que, resumint, podien ser coordinades i subordinades i nosaltres ens vam centrar els últims dies en les subordinades, les quals poden ser substantives, adjectives i adverbials. 
Vam estudiar els conectors i vam començar a fer exercicis per a pràcticar, els quals consistien en senyalar els nexes i dir de quin tipus són i traduïr unes oracions.
Dijous vam fer un simulacre de l'exàmen en el qual tinguerem que construr oracions amb uns nexes determinats, senyalar el nexe i dir de quin tipus és, traduir un paragraf i comprobar si les oracions de relatiu estaven ben construïdes.¨
Açó és el que vam fer les últimes dos setmanes, la proxima entrada serà el dia 8 de Maig, després de tornar de vacances, les quals comencen aquest Dimecres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.