diumenge, 25 de maig de 2014

18 dies!

Només queden divuit dies de classe. Divuit! Això en dona ànims per poder estudiar tot els exàmens que ens posen, que no es poc. Tenim: Anglès, matemàtiques, anglès (una alta vegada), ciències per al mon contemporani, anglès (si, tres exàmens d’anglès) , venecià y castellà (de els temes vuit, nou, deu, divuit, denou i sintaxis), per el moment.

En valencià últimament hem estat fent les activitats del dossier, que teníem que imprimir-nos però que quasi ningú l’ha fet, així que sempre estem corregint els exercicis els mateixos. No em queixo ja que així aconsegueixo més positius i això mai bé mal.

El dossier te algunes activitats fàcils, però no totes. El dossier tracta del mecanismes de cohesió que es divideixen en dos grups: mecanismes de cohesió lèxica i gramatical.

  • Mecanismes de cohesió lèxica. Son la repetició, la reiteració, la sinonímia, la hiperonímia y la hiponímia, les proformes y la relació enciclopèdica.

  • Mecanismes de cohesió gramatical. Son la dixi, espacial, temporal i personal; l’anàfora pronominal, l’el·lipsi, la definització i els temps verbals i els usos temporals.


Tot això es el que estem estudiant en aquest moment i es molt més comprensible que l’últim que vam veure. Però es molt més d’estudiar. Desitjar-me sort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.