diumenge, 11 de maig de 2014

Booktrailer

Ja s'està acabant el curs i aquesta és una de les últimes entrades que ens queden per fer. Jo vaig a parlar sobre el meu treball creatiu, vaig elegir fer un "booktrailer"

Un booktrailer ès una de les últimes tendències per a promocionar una novel·la és realitzar un vídeo curt, o teaser, semblant als tràilers cinematogràfics que promocionen pel·lícules o sèries de televisió. El booktrailer posa de manifest, a través de música, imatges fixes, seqüències gravades, efectes, etc., els aspectes més atractius del llibre per a captar l'atenció dels lectors. Un booktrailer suggerix els esdeveniments de la història, però sense revelar la trama. La seua funció és incitar a la lectura. Vàlid, no sols per a llibres de ficció, un booktrailer és una ferramenta molt eficaç per a tots els gèneres literaris, des de la poesia, l'assaig, biografies, etc. Un producte magnífic per a editorials i autors, també per a obres autopublicades.

Un llibre és una obra escrita a la que se li poden atribuir mecanismes audiovisuals per a fer-la partícip d'una poderosa difusió basada en la música i la imatge. S'aconseguix, a més del lector assidu, captar a un nou tipus de lector més vinculat al cine i les sèries televisives. Una tècnica avantguardista i sorprenent de presentar el potencial d'un autor i de la seua obra.

Ha sigut una bona experiència i la veritat és que per a ser un treball de classe és prou entretingut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.