dimecres, 7 de maig de 2014

La projecció dels videolits...

...ha mostrat clarament la capacitat creadora de tots vosaltres. Tots els treballs multimèdia sobre Maria Rosa són més que acceptables. Ho veureu per les qualificacions. Una altra cosa és com els veu i els gaudeix el públic, que sol ser molt exigent. En aquesta primera experiència heu comprovat les reaccions dels companys de classe i les vostres a l'hora d'ensenyar el que heu creat. Una vegada passat per aquest tràmit, us convidem a reflexionar sobre l'experiència de lectura i de creació dels vídeos literaris en l'entrada de blog d'aquesta setmana. Relateu com vau idear i dissenyar el vostre, com vau fer el guió del text, quins materials vau crear o buscar, què vau aprendre tècnicament, quina impressió us ha causat el producte final i la projecció en la sala d'actes, què no faríeu ara, després de mostrar-lo públicament, què us han semblat els treballs dels companys, etc.

Pel que fa a les 7 ressenyes en total, aquestes les veurem dilluns pròxim a la sala d'actes, igual com els videolits que falten.

Les votacions que heu fet dels treballs tenien la finalitat de seleccionar els quatre treballs que poden competir, si ho volen els autors, en la final de videolits de mitjan mes de juny. Us avancem que els quatre videolits seleccionats per vosaltres són dels companys i les companyes següents (podeu clicar-hi per veure'ls tots):
  1. Marc F
  2. Alfredo B & Patricia V
  3. Estela M & Martín F
  4. Patricia G
La resta de videolits sobre Maria Rosa és aquesta:
Booktràilers:
Ressenyes

Video de 7 ressenyes per ordre d'aparició: Xema P, Bryan T, Roberto R, Fernando V, Carlos Na, Javier T, Maria José R.

Incrustem el treball més votat per tots vosaltres. Ja sabeu que tots aquests vídeos només es poden veure des de l'enllaç d'aquest blog i no es localitzen a través d'internet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.