dissabte, 24 de maig de 2014

Primer examen i cohesió textual

La setmana passada vam fer el primer examen de l’última avaluació. Toni ens va donar l’opció de dos tipus d'exàmens. L'un era més difícil però podíem utilitzar els apunts, l’altra opció era un examen més fàcil sense poder utilitzar res. Nosaltres agafàrem aquesta última opció.

L’examen tenia preguntes com les que varem practicar a classe. La primera consistia en la traducció d'unes oracions. Vaig tindre algunes errades per les faltes d’ortografia. El pitjor exercici va ser la classificació d’oracions compostes, ja que no em va eixir gens bé a més com l’exercici 3 consistia en agafar una d’aquestes oracions i canviar el connector com jo no tenia la certesa de que estigueren bé no el vaig fer. L’última qüestió era identificar si la preposició estava ben utilitzada o no.

Aquesta setmana a classe hem estudiat la cohesió textual, tant els mecanismes gramaticals com els lèxics. Encara que també tenim els principals usos dels signes de puntuació. Per a estudiar tot açò, hem estat fent exercicis a classe. Per últim ens ha manat un exercici per a fer a casa el qual ha resultat molt dificultòs ja que les paraules que devíem utilitzar no tenien relació l’una amb l’altra.

El que està clar és que he de posar-me les piles per tal d’aprovar aquesta avaluació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.