diumenge, 11 de maig de 2014

Primera setmana de bloc després de Pasqua

Fa ja un parell de setmanes que vam tornar de Pasqua,però encara no havíem fet cap entrada de valencià. Ara sí que estem en la recta final, ja que només ens queda menys de dos mesos i ens la juguem per a aprovar o suspendre l'assignatura.

En aquesta setmana no hem variat molt el que hem fet.. en resum dos coses:

Primer havíem de fer un treball que era un videolit o una resenya sobre el llibre de "Maria Rosa". Amb el videolit havia que agafar una escena del llibre i bé gravar-te la veu posant fotos o només les fotos amb textos explicant-les. I la resenya era gravant-te el teu comptant el llibre en si. I tot això es feia amb un programa que es cridava "Fotosnarradas3" i com Toni sempre ens ha dit és molt fàcil de muntar tot.

Els videolits i resenyas dels meus companys ho vam estar veient en dos dies en el saló d'actes i també votem als tres que més ens havia agradat. A mon em van agradar diversos ja que eren molt graciosos i altres que es notava que s'havien esforçat molt al fer-ho.

Jo iva fer un videolit però per deixar-m'ho per a l'últim al final no vaig poder i en aquesta setmana una cosa per altra entre treballs i altres coses no ho he fet.. i la veritat que ara sé que ho he fet malament perquè he perdut un punt que després ho necessitaré. Així que ara em toca estudiar molt més per als pròxims exàmens i currarme els pròxims treballs.


I altres de les coses que hem fet és preparar-nos per al l'examen d'este Dimecres. Per això hem estat repassant amb els fulls que Toni ens havia manat per a imprimir sobre la cohesió textual,que hi ha dos mecanismes:

-Mecanismes de cohesió lèxica.(Repetició,Sinonímia,Proformes,etc)
-Mecanismes de cohesió gramatical. (Dixi,Anàfora pronominal,Elipsi,etc)

Ara a esperar que Toni no pose l'examen difícil ja que a última hora han dit que no es pot fer amb apunts..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.