dissabte, 31 de maig de 2014

S'acaba el curs

Aquesta setmana hem continuat amb la cohesió textual, ja que l’examen es centrara tot en això. Dins del mecanismes gramaticals de cohesió trobem la dixi l'anàfora pronominal, l’elipsis, la dixi textual, la definització i els temps verbals i usos temporals. Per altra banda trobem els mecani
smes lèxics de cohesió en el qual hem de saber tant les relacions lèxiques de referencia i les relacions lèxiques de sentit.

Ja es nota que arriba el final del curs perquè tenim tota l'agenda plena d’exàmens finals i això ens provoca molt nerviosisme. Per això, hem d’estudiar molt aquestes setmanes abans que acabe el curs.

A classe hem estat practicant fent exercicis. Per exemple, hem fet convertir oracions independents en oracions coordinades, transformar oracions coordinades en oracions de subordinació. L’exercici que millor em va eixir va ser u en el qual teníem que oracions simples i havíem de juntar-les per tal de crear una oració composta.

És clar que necessite revisar tota la teoria per a poder fer l’examen bé, a més he d’estudiar-me els connectors i la identificació de les oracions compostes.Molta sort a tots els meus companys i estudiar molt que es la clau per a aprovar i jo també m’aplicaré el compte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.