diumenge, 25 de maig de 2014

Setmanes d'exàmens i l'esprint final


Els nervis per a poder acabar els exàmens comencen a fer-se molt més evidents. La setmana passada vam fer el primer de dos exàmens sobre la cohesió textual. Inicialment, Toni ens va donar dues opcions sobre el tipus d'examen, si el faríem amb o sense full. Si el feiem amb full, les preguntes serien més dificiles, doncs optàrem per fer-lo sense els apunts. A mi em va parèixer un examen bastant fàcil. 

Les preguntes de l'examen eren iguals a les que vam treballar a classe. Hi havia una pregunta de traduir un text amb els connectors adequats.  També teniem un altre  exercici, on havíem de classificar les oracions segons que foren coordinades, substantives, adjectives o adverbials. Després, havíem de canviar els connectors de les oracions que et demanaven. Finalment, ja en l'última  pregunta, calia dir quina classe d'oracions subordinades substantives eren les oracions de l'exercici anterior.

Al llarg de les classes després de l'examen, hem estat treballant la segona part que formarà part del segon i últim examen sobre la cohesió, els mecanismes de cohesió (gramaticals i lèxics). Per a poder treballar aquests mecanismes, Toni ens ha demanat que ens imprimirem unes fulles amb tota mena d'exercicis, com ara texts, frases o formació de parelles per tindre una idea clara sobre el que podria anar per a l'últim examen del curs de Valencià. Estic molt impacient per a arribar a les vacances.  Ànim, que ja ens queda poc!.
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.