diumenge, 11 de maig de 2014

Tornada a la rutina

Ja passades les vacances de Pasqua i del pont, cal ficar-se les piles.
En aquestos dies ens dedicarem a preparar-nos bé per a l'examen de Cohesió, Toni ens va dir que imprimirem els fulls ja pujats al blog per a portar-los a classe.
Cal destacar que dijous de la setmana passada Toni ens va explicar com hauria de ser el videolit (que dimecres mirarem a la sala d'actes) o la ressenya per tal que no existira cap dubte i per a que ens eixira bè.
La ressenya valia 1 punt, mentres que el videolit estaba valorat en un punt i mig, doncs jo vaig triar el videolit perque hi ha que traure la millor nota possible. Aquest videolit o ressenya tractava sobre el llibre llegit de la tercera evaluació: Maria Rosa, d' Àngel Guimerà.
El videolit era bastant difícil de muntar ja que teníem que tindre en compte que la música pegara amb el tema a tractar d'aquest, els cops de veu, però, sobretot la veu. Aquesta tindria que ser clara, i amb bona vocalització.
Per al proces del videolit vaig triar un tema principal sobre la història "Els sentiments sobre Maria Rosa" com era trista la Maria Rosa vaig triar-ne una música trista que contara els sentiments d'aquesta, amb una vocalització lenta.
Una fet ja els videolits Toni, Dimecres ens ficà els nostres treballs per a que els companys hi vegeren el que havien fet i votar el que mès li agradara. Els treballs mes votats anirien a un concurs finalista.
El próxim Dimecres és l'examen de les oracions compostes, esperem que no siga difícil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.