dissabte, 21 de juny de 2014

2n concurs de videolits: Maria Rosa

Es convoca el segon concurs de videolits per a 1r de Batxillerat al voltant, enguany, de l'obra teatral Maria Rosa, del dramaturg Àngel Guimerà. S'han seleccionat 12 treballs, 4 per classe, d'un total de 51 videolits i booktràilers presentats pels alumnes dels tres grups de 1r. La projecció es farà a la sala d'actes de l'institut a les 11.15 del matí, dia 24, i estarà oberta a tothom. 
 1. El jurat estarà format per uns quants professors i el doble d'alumnes en proporció al professorat que forme part del jurat. El límit de membres del jurat no excedirà de 15 persones per tal d'agilitzar el recompte de votacions. 
 2. Cada membre del jurat seleccionarà els tres videolits que més li hagen agradat. 
 3. Se sumaran tots els vots rebuts de cada obra. En cas d'empatar a nombre de vots, el professorat del jurat desfarà en segona votació l'empat produït entre els videolits que hagen d'estar en les tres primeres posicions.
 4. Es concediran tres premis d'acord amb el major nombre de vots obtinguts.
 5. Els premis consisteixen en:
  • 1r premi: dos llibres de lectura de Valencià de 2n de Batxillerat, dues obres en valencià, 1 DVD amb els 12 vídeos presentats al premi i un diploma.
  • 2n premi: dos llibres de lectura de Valencià de 2n de Batxillerat, 1 DVD amb els 12 vídeos presentats al premi i un diploma.
  • 3r premi: un llibre de lectura de Valencià de 2n de Batxillerat, 1 DVD amb els 12 vídeos presentats al premi i un diploma.
 6. Els premis es coneixeran 15 minuts més tard d'acabar la projecció i s'atorgaran tot seguit en la mateixa sala d'actes.
Els treballs seleccionats són:
Comptem amb la vostra assistència. Podeu convidar també la vostra família.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.