diumenge, 1 de juny de 2014

Cada vegada menys,

Ja tan sols ens queden 3 setmanes per a la recta final del curs i toca estrényer i intentar fer-ho millor per a poder aprofitar aquest estiu, encara que el curs en si ha anat molt ben ja que els treballs de literatura els he vist molt productius i he utilitzat molt la imaginació per a realitzar-los i així he aprés molt mes. 
Parece ahir quan va començar  a escriure el blog , al principi el va trobar un poc  estrany ja que era una total novetat per a mi però no va ser gens difícil  acostumar-se a escriure en el blog. Així que espere aprofitar aquestes ultimes setmanes que ens queda del curs


Bé,Aquesta setmana continuem treballant el dossier de cohesió. Un dels exercicis que treballem esta setmana consistia a destacar els mots o expressions que feien referència a la paraula "iguana".

Un altre exercici  consistia en sintetizar idees en unes quantes oracions subordinades, la primera eren tres frases, la següent de cinc i l'ultima de tretze idees. Aquesta ultima la vaig trobar mes fàcil ja que es podia sintetitzar en mes en oracions subordinades.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.