diumenge, 1 de juny de 2014

L'esprint final

Ja estem al mes de Juny i aço suposa dos coses , una , que ja estem prop de les desitjades vacances d'estiu i l'altra ,per contra , es que aquestes setmanes estan plenes de proves finals que hem de aprovar per a conseguir descansar a les vacances. Pero deixant a banda açó estem en una de les ultimes entrades que fare en aquest blog aquest curs, la meua opinió sobre aquest blog es que encara que no ho parega , escriure totes les setmanes al blog ajuda a expresar-se, i a banda tambe te ajuda a repasar el que has fet durant la setmana a la classe de valenciá. Quan acabe les classes se m'hen fara dificil que un diumege no em fique a escriure l'entrada setmanal al blog de valenciá.
Aquesta setmana a classe de valenciá hem continuat fet exercicis del dossier de cohesió textual , entre els exercicis varem fer un exercici que consistia en destacar els mots o expressions que feien referencia a la paraula iguana. Tambe varem fer un exercici en el que teniem que sintetitzar diverses idees en una o varies oracions compostes, en primer lloc eren tres idees, en segon lloc eres cinc i a la fi eren tretze idees les que tenies que sintetitzar en com a molt tres frases compostes.
Finalment no tinc mes que escriure perque aquestes setmanes a banda de fer els exercicis de cohesio textual no hem fet res mes destacable, pero vull aprofitar per a donar anims a tots els companys i dir que facen l'últim esforç perque les vacances ja estam mes prop del que pareix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.