diumenge, 1 de juny de 2014

L´estiu cada vegada mes prop

I sí ja  hem arribat a l'ultim mes de classe, Juny , toca escriure la penúltima entrada del blog , ara sí que podem dir que l'estiu esta molt prop, tres  setmanes per a les millors  vacances de l'any, on els dies són més llargs i les nits més curtes, platja, amics, piscina, viatges en família... estiu no tardes molt a arribar!!! 
Estem molt preocupats ja que han llevat Setembre i si ens queda alguna assignatura pendent  les recuperacions són en Juliol i hi ha poc de temps per a preparar l´examen . 
Pareix que va ser ahir quan encara un poc  nerviosos començava el curs sense saber al que ens enfrentavem.

Ja que primer de batxiller és mes difícil que quart, i també quan Toni ens anunciava que tindríem un blog setmanal en el qual hauríem d'escriure totes les setmanes, la nostra cara va ser mortal.

Amb el pas del temps ens hem anat acostumat a escriure i a fer bones entrades, jo crec que tot aquest temps escrivint al blog m'ha servit per a fixar-me mes i cometre menys faltes d'ortografía.
En Valencia tots els dies hem estat fent les activitats del dossier sobre la cohesió ja que l'examen del dia 9 de Juny és basarà en això.
 En el dossier hi ha exercicis fàcils però a la vegada hi ha alguns que són prou complicats.
 El que mes hem practicat durant aquesta setmana ha sigut convertir oracions independents en oracions coordinades, transformar oracions coordinades en oracions de subordinació i unes que eren oracions simples i havien d´unirse per a crear una oració composta. 
Ara si que si cal anar a per totes, no queda res,  molta sort a tots.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.