diumenge, 1 de juny de 2014

L'últim esforç per a traure bones notes

Aquesta setmana ha sigut la penúltima que donarem de valenciá, ja que queden dues setmanes contades per a que els nostres professors posin les notes de la tercera avaluació i del curs sancer. També aquest comentari al blog va a ser l'últim però encara falta fer un traball en el qual tenim que fer com una recopilació dels cincs millors comentaris que ens han agradat del tot el curs i juntar-los per a que quede bonic i per últim donar la teu opinió sobre com te ha paregut el curs.

Aquestos dies em estat traballant en el dosier la cohesió dels textos, en que en els exercicis ens donaven frases soltes i havíem de ajuntar-les per a formar oracions complexes utilizant tot el que ens havia eplicat Toni a les classes sobre els mecanismes de reducció sintàctica, condensació informativa i mecanismes d'ampliació sintàctica. Toni per al dilluns que ve ens havia manat de dueres que llegirem les fulles del dosier on passaven els signes de puntació per a que la classe que fora més facíl de donar la classe.

La meva conclusió es que estrenyem els últims dies que ens queden per poder aprovaro tot i que no tinguem res que recuperar, perquè sino ajuntarem molts d'exàmens l'última semana i ens va costar molt mès aprovar el curs. Us desitjo bona sort a tots per a poder afrontar els exàmens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.