diumenge, 1 de juny de 2014

L´ultima Carrera del Curs (3 Setmanes)

En primer lloc dir que aquest curs se me ha passat molt rapid, pero aquestes tres setmanes q estem hara se me estan fent eternes ya que tenim prompte les vacances pero abans els examens finals i tambè dir que aquesta es l´ultima entrada al blog sin contar la que tenim que fer la setmana que ve en la que es una entrada que te que tenir una recolecta de tot el que hem fet aquesta ultima avaluació. 

Dimecres: El nostre professor Toni ens va demanar unes activitats del dossier, que consistíen en construir una relativa o una aposició amb unes frases que ja et donaven prèviament.  També la página 185 la vam tenir que fer en clase amb Toni el cual ell deia qui le tocaba llegir i ell deia si estaba be estructurada o estaba mal pero si estaba mal ell le deia a eixa persona que hi era el que tenia que millorar per a que a l´hora del examen le salga molt be, el exercici de la pag. 185 constaba de que te donaven frases y tenies q fer un text unint totes eixes frases fent oracions compostes. 


Dijous: Aqueste dìa vam continuar fent el mateix que el dimecres, cohesionant el fragment descriptiu convertint algunes oracions simples en clàusules adjectives o aposicions, pero aquesta vegada sino em recorde mal no hi eren frases xicotetes hará tenies que anar unint un article de un periodic que era en principi molt complicat.

A mi me va tocar llegír el meu fragment dues vegades en la cual Toni ens posava un positiu a el xic o la xica que ho feia ve i que ho intentava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.