diumenge, 1 de juny de 2014

Últim diari setmanal

Pareix que va ser ahir quan no enteníem com havíem de fer els diaris setmanals del blog i quan et vols donar compte, arriba el moment d'escriure l'últim. Ja queda poc que fer en esta assignatura, per sort un aclaparament menys. 

El pròxim dilluns tenim l'examen de cohesió textual, el qual hem estat preparant tota esta setmana amb els dosieres d'exercicis que ens imprimim prèviament. He de dir que no m'ha quedat el tema molt clar, perquè hi ha molts tipus d'exercicis que em pareix que d'una manera estan bé i després són completament el contrari. Jo crec que el que potser porte millor siga l'ejercico de convertir frases independents en frases coordinades, que ho hem treballat prou en classe estos dies. Esperem que no isca malament l'examen encara que esta setmana no hem tingut massa temps per a estudiar, per no dir quasi nulo...
Ara només queda tirar el diumenge estudiant el pròxim examen i traure temps de davall de les pedres per a poder fer el treball final de repàs de tots les entrades que hem anat fent al cap de l'any. Caldrà posar-se a treballar quan tinguem les pautes per a fer-ho! Bona sort a tots els meus companys, com sempre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.