diumenge, 1 de juny de 2014

Una més i ens despedim


L'ultima entrada del curs? Enserio? Se m'ha passat rapidíssim, qui ho diria! Em sembla que fa uns pocs meses estava fent la meua primera entrada al blog i ara estic fent l'ultima... Sin contar la que tenim que fer la setmana que ve, clar. Però tinc que dir que serà un poc diferent a la resta de les altres entrades, vist que serà una recopilació de les entrades que més ens hagen agradat de tot el curs, corregides per nosaltres i pujades al blog després. I amb tot aixó es liquidarà el curs de valencià, ara bé... abans tenim que fer l'ultim examen del curs, de cohesiò textual. I per a augmentar la tensió, he de dir que es l'ultima oportunitat per a poder pujar la nota de valencià!
Aquestes dos últimes setmanes les hem passat practicant exercicis de cohesió per a familiaritzar-nos amb tot i que no ens sone xinés, encara que cal repassar-ho tot en casa molt bé per a tenir-ho més fresc de cara a l'examen.

Dimecres Toni va demanar per a fer a casa unes activitats del dossier, que consistíen en construir una relativa o una aposició amb unes frases que ja et donaven prèviament, però com ja es rutina, tansols alguns van fer-ho. També la página 185 on l'ultim apartat, el C, ho vam fer a clase i alguns de nosaltres vam llegir-ho, calía fer una oració composta amb el menor nombre de paraules però intentat conservar la informaciò que et donaven.

Dijous vam continuar fent cohesionat el fragment descriptiu convertint algunes oracions simples en clàusules adjectives o aposicions, mentres ho llegíem Toni ens posava un positiu que no ve mai malament.

Només em queda diros una última cosa: molta sort companys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.